James H. Quillen VA Medical Center Building 69 and 77 Clinic

Mountain Home, Tennessee

This modest renovation of the waiting and exam spaces for the James H. Quillen Veteran’s Administration Hospital provides an updated look and solves patient privacy issues.

"It was immediately evident that Margaret and her staff did their homework during the firm’s presentation. She met our rushed project schedule and was cooperative and willing to tackle the historical issues, as well as go beyond the call to address patient accessibility, privacy, and the overall function of what we are trying to achieve in this renovation." — Luanne Bays, COTR/Interior Designer, James H. Quillen VA Medical Center

Year:

2005

Type:

Heathcare

Square Footage:

N/A

Location:

Mountain Home, Tennessee

Awards:

2006 AIA East Tennessee Merit Citation

Budget:

$967,000

Project Notes:

Natural light now floods the chemotherapy room and waiting area. The bright and somewhat playful colors enliven the visit while the composition reinforces visual and pedestrian flow toward the central reception/information desk.